CL NY VELOUR LEGGING

GR0372

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester  93% / Material elastik 7%

Në këto hellanke Reebok për femra, do të ndiheni komod nga lart poshtë. Beli i lartë dhe pëlhura elastike sigurojnë një përshtatje të këndshme dhe të qëndrueshme.