CL ND TEE

HS9151

CASUAL

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Ngjyra nga natyra ndihmon në mbrojtjen e natyrës. Kjo bluzë Reebok është bërë me një ngjyrë natyrale të marrë nga pigmente dhe minerale natyrale. Ka një përshtatje të madhe, kështu që mund ta vishni rehat, pavarësisht se ku ju çon dita. Përzieni ose përshtateni me xhinse, pantallona të shkurtra ose pantallona – nuk ka zgjedhje të gabuar.