CL ND HOODIE

HM5361

CLASSICS

53.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar : 30%

Ngjyra nga natyra ndihmon në mbrojtjen e natyrës. Ky duks Reebok është bërë me një ngjyrë natyrale të marrë nga pigmente natyrore dhe minerale nga toka. Formimi i relaksuar ka mjaft për të dhënë për të veshur një top poshtë. Është bërë me një përzierje pambuku dhe leshi për t’ju mbajtur ngrohtë, pavarësisht se ku ju çon dita.