CL LTHR DOUBLE

DV3631

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Dukuni me stil në këto atlete klasike të reebok , ndër të parat të prodhuara për një ecje sa më stabile, do të mbeten gjithmonë atletet më ikonike.  E kanë një të sipërme prej lëkure e cila ofron rehati me pamje origjinale atletike. Një formë e formuar në atë mënyrë që të jep rehati dhe qëndrueshmëri vjen tani me forma të sofistikuara femërore.