CL LTHR

3912

CLASSICS

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Dukuni me stil në këto atlete klasike të Reebok , ndër të parat të prodhuara për një ecje sa më stabile, do të mbeten gjithmonë atletet më ikonike.  E kanë një të sipërme prej lëkure e cila ofron rehati me pamje origjinale atletike. Një formë e formuar në atë mënyrë që të jep rehati dhe qëndrueshmëri.