CL FO LA GLOVES

ED1305

CASUAL

25.00 18.00

SKU: ED1305

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 85% / Lesh 15%

Dorëza për dimër nga Reebok që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.