CL FO CROSSBODY BAG

HC4365

CLASSICS

18.00

Përmbajtja e produktit:

E thjeshtë dhe sportive. Merrni pajisjet tuaja nga këtu atje në stilin premium Reebok me këtë çantë të kryqëzuar. Twill pambuku shton teksturë të butë. Një logo e qëndisur Vector ju jep një prekje luksoze.