CL FO BUCKET HAT

GM5866

CASUAL

28.00

Përmbajtja e produktit:

E veshur nga peshkatarët dhe fermerët që nga vitet 1900, kapela me këtë formë nuk del kurrë nga moda. Vishni këtë pamje për të plotësuar shkëlqimin veshjet tuaja të lehta. Logoja e vektorit të kontrastit në brez e mban atë sportiv.