CL FO BEANIE

ED0213

CASUAL

28.00 20.00

SKU: ED0213

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Akrilik 85% / Lesh 15%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.