CL F VECTOR TEE

FK2656

CASUAL

28.00 22.00

SKU: FK2656

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë për meshkuj është i përshtatshëm për veshje të përditshme dhe aktivitete sportive i cili është bërë nga pambuku.