CL F VECTOR TEE

GU3886

CASUAL

14.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë për meshkuj jep stilin klasik në një pëlhurë të rehatshme dhe të butë. Visheni si një pjesë ose shtresë të pavarur nën një duks të plotë . Grafika ikonike e Reebok në pjesën e përparme i jep kreativitet kësaj bluze.