CL F VECTOR CROP TEE

FK2754

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë për femra jep stilin klasik në një pëlhurë të rehatshme dhe të butë. Visheni si një pjesë ose shtresë të pavarur nën një duks të plotë . Grafika ikonike e Reebok në pjesën e përparme i jep kreativitet kësaj bluze.