CL F TWIN VECTOR TT

GJ6016

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ky duks ka një qëndrim të ashpër retro me një model Vector të tërhequr drejtpërdrejt nga arkivat. Një përshtatje e relaksuar e bën të lehtë shtresimin.E bërë nga e njëjta pëlhurë ripstop e përdorur në vela dhe parashuta të jahteve.