CL F ARCHIVE ANORAK

GS4243

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester  100%

Hej atje, eksplorues të ditëve moderne. Mos u nisni në një aventurë pa xhaketën e duhur. Kjo pjesë e Reebok Classics u tërhoq drejtpërdrejt nga arkivat dhe vjen e freskët për ju. Tani është koha e zbulimit.