CL ENERGY Q4 VELOUR FZ

HK4933

CLASSICS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 94%  / Elastan: 6%

Një duks që është pjesë e koleksionit [REE]CIKLUAR TË REEBOK
Ngritni stilin tuaj sportiv. Ky duks i prerë për femra ju sjell të gjithë teksturën dhe më pas disa me pëlhurë prej pelushi dhe një dizajn Reebok Vector.