CL D TEAM TRACKPANTS

FK2560

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Trenerka komode dhe të përshtatshme, që sjellin motive moderne në stilin tuaj të përditshëm. Detajet që përmbajnë u japin atyre një dukje sportive.