CL CAMPING JACKET

GS4186

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najlon 100%

Aftësitë e zbulimit nuk janë plotësisht të nevojshme, por GPS mund të jetë i dobishëm. Drejtohuni në natyrë me këtë xhaketë Reebok dhe jini gati për gjithçka që ju del përpara. Një unazë D në anën e pasme dhe litarët e rregullueshëm bungee ju japin përzierjen e përsosur të stilit dhe funksionit.