CL BV SS TEE

HY7101

CASUAL

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

E thjeshtë, dhe bukur. Tregoni krenarinë tuaj Reebok në këtë bluzë. Një logo e madhe e qepur Vector shtrihet nga pjesa e pasme e njërës mëngë në tjetrën. Pjesa e përparme ka një logo të qëndisur për stil sportiv.