CL AE ARCHIVE FIT CREW

IC0195

CASUAL

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Nuk ka nevojë t’i komplikoni gjërat. Kjo xhup për femra është thjesht komode dhe e butë. Një vektor i vogël Reebok i qëndisur në jakë e lartëson stilin tuaj.