CITY ESS LS TEE

IC8420

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Një mënyrë delikate për të shfaqur përparimin tuaj në palestër. Kjo bluzë adidas tërheq vëmendjen te krahët tuaj me detajet e saj diskrete. I lehtë dhe pak elastik, ky bluzë ju mban rehat në ditët e pushimit, ndërsa tre vijat në shpinë janë sinonim i sportivitetit.

Minimumi 70% i këtij produkti është një përzierje e materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme.