CIC COOL BIKINI

IC8493

SWIM

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 82% /  Elastan: 18%

Një kartolinë nga e kaluara. Ne jemi kthyer në arkivat për këtë bikini adidas. Një gamë ngjyrash e ndezur dhe grafika e pushimeve resort i japin asaj një pamje të pushimeve verore. Rripat e rregullueshëm të pjesës së sipërme ju japin mënyra të shumta për ta veshur atë dhe jastëkët e heqshëm ju lejojnë të personalizoni mbulimin.

Zmadhoni pjesën e poshtme për t’i veshur ato lart , ose zgjidhni madhësinë tuaj të zakonshme për një përshtatje të mesme.