CHAIN NET G T

IC1861

BASKETBALL

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Tingulli që bën topi kur kalon nëpër një rrjetë zinxhir nuk është si asgjë tjetër. Kjo bluzë nga adidas Basketball përmban një grafikë në gjoks që feston rrjetat me zinxhirë dhe gjithçka që e bën basketbollin në natyrë më të mirën absolute që ekziston. Është bërë prej këmishë pambuku të butë, kështu që nëse jeni duke grisur zinxhirë ose duke shkelmuar, ndiheni rehat.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.