CBT CMG TRACK SUIT

FM1499

MIXED MARTIAL ARTS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ky kostum për meshkuj ndez stërvitjen tuaj me fuqinë e Connor McGregor. E ndërtuar me shkëlqim poliestër dhe me përshtatjen e hollë sjell stil të denjë për luftë në veshjen e përditshëm.