CARGO JOGGER

IR5909

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% / Poliester i ricikluar: 30%

Pavarësisht nëse jeni të rehatshëm në shtëpi ose jeni duke kryer punë nëpër qytet, këta vrapues adidas ju ftojnë të relaksoheni në një përshtatje të lirë dhe të lehtë. Xhepat e ngarkesës në këmbë ju japin hapësirë shtesë për të ruajtur gjërat thelbësore. Silueta e gjerë zvogëlohet në kyçin e këmbës me pranga elastike, duke ju lejuar të tregoni palët tuaja të preferuara të këpucëve.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.