CAPTAIN TOEY LEGO K

H67471

HIKING

48.00

SKU: H67471

Categories: , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstil

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Sandale të lehta dhe fleksibël për kampionët e rinj që kërkojnë aktivitete në natyrë. Pjesa e sipërme e rrjetës ka shtresën që i mbulon gishtat e këmbëve. Mbyllja me ngjitës anash e bën të lehtë vendosjen dhe heqjen e sandaleve. Shtylla TRAXION është karakteristikë për tërheqje dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme.