CAMPUS 00S J

HQ6507

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Edhe pse ata bënë debutimin e tyre më herët, atletet adidas Campus u miratuan shpejt pothuajse kudo tjetër. Me këtë palë lëvizim siluetën ikonike në një drejtim tjetër dhe shtojmë materiale, ngjyra dhe përmasa moderne. Ato janë bërë me një sipërme prej lëkure premium të veshur me pëlhurë të butë tekstili, me të gjithë të hipur mbi një taban të mesëm të bardhë , – një lidhje e qartë me trashëgiminë e Campus.