CAMO TREFOIL T

IS2892

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një printim i përmbajtur kamo shkon tinëz me logon e adidas Trefoil në pjesën e përparme dhe në qendër në këtë bluzë pambuku. Duke u përzier me stilin tuaj të përditshëm, ai ju lejon ta tundni atë kudo, nga divani deri te punët e vrapimit nëpër qytet. Përshtatja e relaksuar ju mban rehat ndërsa ju lidh me trashëgiminë e markës sonë. Kombinoje me vrapues për qetësi maksimale ose shtroje nën një xhaketë kur jeni në lëvizje.