CAMO TEE SET

DW3846

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Maica : 100% Pambuk

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Një pamje sportive që është e gatshme për mot të ngrohtë. Ky set i dy pjesëve të fëmijëve vjen me një bluzë që tregon një grafik të etiketës së gjuhës që është vendosur kundër një modeli të kamuflazhit sezonal. Pantallona të shkurtra kanë të njëjtin model kamuflimi. Maica është bërë nga triko e butë pambuku dhe pantallonat e shkurtra janë bërë prej pëlhure të butë .