CAMO BLOCK T

FM3356

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Trajtoni të nxehtin urban në këtë bluzë me detaje ushtrie. Dizjani e bën atë më modern. Kjo bluzë e pambukut ndjehet e butë në prekje dhe jep një pamje plot stil.