C PERFORMANCE TANK

DY8042

STUDIO

11.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 88% / Material elastik 12%

Kjo maic e femrave largon djersën ndërsa ngritni rezistencën dhe ushtroni, ajo ka një përshtatje të hollë me një shtresë rrjete.