C LIN CREW 3P

IC1301

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €10.00.Current price is: €7.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 75% , Poliester i ricikluar: 22% , Elastan:  2% , Najllon i ricikluar:  1%

Këto çorape adidas  janë klasike dhe të rehatshme. Ata kanë pranga sportive me shirita për t’i mbajtur ato në vend dhe mbron në thembra dhe gishtërinj. Pajiseni me këtë paketë me tre palë dhe do të jeni gati për stërvitje dhe fundjavë.

Një minimum prej 50% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.