C-62 CREW

HM6461

ORIGINALS

77.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 68%  / Pambuk: 30%  / Elastan:  2%

“Elementet ikonë të adidas rishikohen përmes rrobaqepësisë  dhe veshjeve të dobishme, ndërsa shikojmë nga e ardhmja për të treguar histori të së kaluarës” – Drejtori i lartë i dizajnit Originals, Stefano Pierre Beruschi.

Xhupi i ekuipazhit të portierit të versionit blu mishëron thelbin e fushës së futbollit të viteve nëntëdhjetë. Një fanellë klasike e portierit – e përforcuar me gjoks dhe bërryla të mbushur – është rimenduar në pëlhurë luksoze triko me një shkëlqim të ulët. Një homazh për ditët e arta në fushë dhe tarracë, është nënshkruar me një nënshkrim adidas të trashëgimisë sportive në jakën e tij.