C 3 STRIPES TEE

DV2658

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 94% / Material Elastik 6%

Kjo bluzë u krijua në bashkëpunim me artistin britanik Hattie Stewart, i njohur për ilustrimin e kopertinave dhe artikujve të revistave me vizatime.