BX 2.0 CREW

GD2751

ORIGINALS

24.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Frymëzuar nga një nga epokat më interesante të lojës së bukur, fundi i viteve ’90 dhe fillimi i viteve 2000, kjo bluzë adidas feston shpirtin sportiv. Trego stilin tënd edhe në stadium.