BV ESS HOODY

HM5115

ORIGINALS

91.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Hoodie Versioni Blue Essentials ofron veshje premium për kohën e lirë të rrënjosura në trashëgiminë e adidas. E rehatshme, por e prerë me një ndjesi të strukturuar, është ideale për pushime – qoftë në oborr apo në shtëpi. Si gjithmonë, detajet kanë rëndësi me 3-shirita saten që rreshtojnë mëngën dhe një mikro-trefojë në xhepin e kangurit.