BUCKET HAT AC

FM1336

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

E punuar nga pambuku për ndjesi sa më të përshtatshme. Kjo kapelë i përshtatet çdo madhësie dhe bën pjesë në modelet e veçanta të kapelave adidas.