BTS INS JKT

H50969

OUTDOOR

84.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar  100%

Kur parashikimi kërkon një mundësi për dush, vazhdoni dhe hidhni këtë xhaketë adidas RAIN.RDY në paketimin tuaj të ditës. Është sigurim i lehtë ndaj motit të pasigurt. Me qepje plotësisht të mbyllura dhe zinxhirë të kapakut të stuhisë, ju ndihmon të mbroni nga era dhe shiu, ndërsa ju mban rehat edhe nga brenda. Mblidheni zinxhirin, rregulloni kapuçin dhe skajin dhe qëndroni jashtë derisa të kalojnë dushet.