BTS HD JKT

GT7396

OUTDOOR

96.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon  100 %

Jakna Adidas Back to Sport Insulated Hooded është ajo shtresë që mund të kapni për udhëtim ose ta vishni në fushë. Është e izoluar për ngrohtësi shtesë dhe mjaft rezistente ndaj ujit për të hedhur shi të lehtë. Prerja e relaksuar i jep një ndjesi rastësore. Mbylleni, ngrini kokën dhe tregoni dashurinë tuaj për sportin.