BTS HD JKT

GT6589

OUTDOOR

84.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Xhaketën me kapuç dhe izolim mund ta veshni gjatë udhëtimit ose në fushë. Është i izoluar për më shumë ngrohtësi dhe mjaftueshëm rezistente ndaj ujit për shi të lehtë. Mblidheni zinxhirin, kapuçin dhe tregoni dashurinë tuaj për sportin.