BT PK FLW

DP4267

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Najllon  51% / Poliester i recikluar 41% / Material Elastik 8%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.