BSBL STREET CAP

IP6317

NOT SPORTS SPECIFIC

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Pavarësisht nëse jeni duke marrë pjesë në një lojë me top ose thjesht duke u nisur në qytet, kjo kapele bejsbolli ju mbulon. Vendoseni këtë kapelë adidas dhe përmirësoni menjëherë stilin tuaj në një mënyrë sportive. Një rrip i rregullueshëm ju lejon të personalizoni përshtatjen për rehati maksimale gjatë ditës.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 50% totale të këtyre materialeve.