BREAKNET 2.0 CF I

HP8976

TENNIS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rinjtë janë atlete  enkas për lojën e basketbollit, në një pamje të pastër të përditshme. Mbathini edhe jashtë fushës dhe ndihuni rehat rrugëve të qytetit.