BRANDED MH TWL

HS2056

SWIM

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Peshqir adidas i bërë nga pambuku, qe ju ofron rehati dhe ndjesi të butë pas stërvitjes apo aktivitetit sportiv.