BP MINI

HK0143

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Asnjëherë nuk e dini se çfarë do të sjellë dita. Bëhuni gati të shkëlqeni me këtë çantë adidas. Lidhja tërheqëse dhe mbyllja me zinxhir i mbajnë të gjitha gjërat tuaja të sigurta, kështu që gjithçka ku duhet të përqendroheni është të dukeni dhe të ndiheni mirë.