BOS SH SL

DQ3012

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i recikluar 100%

Lëreni peshqirin tuaj të plazhit prapa dhe shkoni drejt valëve. Këto pantallona të shkurtra noti janë bërë prej pëlhure dhe kanë një rrjetë të brendshme për rehati të shtuar.