BOS AOP CLX VSL

HA3313

SWIM

30.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Në një plazh të mbushur me njerëz, ju dalloheni nga turma me këto pantallona të shkurtra noti adidas. Të buta, të lehta dhe rezistente ndaj klorit, ato janë njëlloj si në shtëpi në ujë dhe në rrjetën e volejbollit. Një printim gjeometrik përfshin Distinktivin e Sportit të adidas për të krijuar një dizajn të guximshëm.