BOMBER

IW3641

ORIGINALS

Original price was: €170.00.Current price is: €119.00.

Përmbajtja e produktit:

Ana A: 100% najloni me endje të thjeshtë
Ana B: Endje e thjeshtë poliestër 100% e ricikluar

Jeta mund t’ju vijë shpejt. Përshtatuni në fluturim në këtë xhaketë bomber adidas që ofron dy pamje në një. Përshtatja e tij e madhe është e lehtë për t’u shtruar dhe duket e vërtetë e sigurt në të gjitha. Sido që të zgjidhni ta vishni, stili dhe 3-vija e stilit tuaj të rrënjosur në botën tonë sportive.

Një minimum prej 70% produkti është një produkt i ricikluar dhe rinovueshëm.