BODY

IC5577

ORIGINALS

42.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 90%  ,  / Elastan: 10%

Vishuni si një ikonë me këtë trupore të rehatshme adidas me 3 vija. Është bërë prej pambuku të butë me shtrirje të mjaftueshme për t’ju mbajtur rehat pavarësisht se ku ju çon dita. Mund ta vishni për në dhe nga palestër, kur dilni për të takuar miqtë tuaj ose thjesht duke pushuar. Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.