BLUV Q2 SHO CUL

IC6611

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53% / Poliester i ricikluar: 47%

Vishni këto culottes adidas lart ose poshtë, në varësi të planeve tuaja. Rripi elastik i belit të lartë ju lejon të fusni një bluzë dhe pëlhura e përzier me pambuk ndihet e butë dhe e rrjedhshme për lëvizje të lehtë. Xhepat ruajnë gjërat e vogla thelbësore kur jeni në lëvizje.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.