BLUV Q2 FLAREPT

IC5720

NOT SPORTS SPECIFIC

52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53%  / Poliester i ricikluar:  47%

Pantallona që bien në sy, të bëra me një përzierje materialesh të ricikluara dhe të rinovueshme.
Lërini mënjanë pantallonat sportive. Këto pantallona të ndezura adidas janë një ndryshim i stilit. Printimi i guximshëm i monogramit ju bën të vini re në dhomat e zhveshjes dhe në vendin tuaj të preferuar të mëngjesit. Beli elastik, me lartësi të lartë dhe pëlhura e butë me përzierje pambuku e mbajnë atmosferën të lehtë dhe të rehatshme.